TABLE TENNIS CLASSIC 2012

25.03.2012 10:00

Zatímco hokejisté lákají na atraktivní utkání pod širým nebem, stolní tenisté se rozhodli přiblížit svůj sport veřejnosti tak, že exkluzívní utkání odehrají přímo mezi výlohami. A tak v neděli 25. března 2012 od 10:00 hodin se v libereckém obchodním centru FÓRUM uskuteční ojedinělá akce – odehraje se zde poslední utkání základní části 1. ligy stolních tenistů mezi SKST S.P.M. Liberec a Moravskou Slavií Brno.
Po velmi úspěšném loňském Mistrovství Evropy veteránů se pod Ještědem uskuteční další přitažlivá událost s nejmenším míčkem. Do obchodního centra bude dovezen speciální povrch, osvětlení a tribuny, aby návštěvníci mohli sledovat rozhodující bitvu o poslední volné místo v play-off .
„Věříme, že rozhodující utkání o postup do semifinále play-off bude pro návštěvníky OC FÓRUM zajímavé a vytvoří zajímavou kulisu. K utkání nabídneme i bohatý doprovodný program pro všechny generace“, přibližuje plány Martin Protiva, jednatel pořádajícího klubu SKST Liberec.
Stolní tenis v České republice se po letech opět stává jedním z nejpopulárnějších sportů. Utkání nejvyšší soutěže jsou neodmyslitelnou součástí programu ČT 4, reprezentace opět pravidelně vozí medaile z evropských šampionátů. „V roce 2009 jsme v pražské O2 aréně uspořádali ME juniorů, o rok později v Ostravě ME mužů i žen a trojlístek nejprestižnějších akcí jsme završili vloni upořádáním ME veteránů v Liberci“, připomíná předseda České asociace stolního tenisu Zbyněk Špaček. „Samozřejmě takovýmto akcím dáváme zelenou“, dodává nejmocnější muž českého stolního tenisu.