Slogan týdne: "Zápas roku je tady! Všichni k Nise!"

04.04.2012 15:37

V sobotu se na stadionu U Nisy bude hrát duel, který si bez jakékoliv nadsázky zaslouží označení "zápas roku". V těchto dnech bude téměř nemožné uniknout informaci o tomto blížícím se fotbalovém svátku.

Zápas se bude samozřejmě inzerovat na obvyklých reklamních plochách a poutačích jak kolem stadionu U Nisy, tak například na Domě kultury. Speciální pozvánku můžete potkat i na tramvaji nebo autobusu MHD. Plakáty nevisí jen na běžných výlepových plochách, ale i na mnoha dalších místech v Liberci a okolí. Samozřejmostí jsou i miniplakáty v prostředcích liberecké MHD, ale i v oblíbeném Tipservisu.

Gambrinus: Liberec - Sparta

Videoupoutávka běží i na videotabuli u OC Globus. Můžete si ji prohlédnout také zde a samozřejmě ji můžete dál šířit například prostřednictvím facebooku:

Pozvánky na zápas už také běží v řadě rádií. Spot s pozvánkou si můžete pustit zde.

Ale ani to není vše, v centru města se v tomto týdnu ještě chystá akce, o níž vás budeme informovat už brzy!

Nejen díky této kampani je o vstupenky na sobotní zápas enormní zájem. Zhruba dvě třetiny kapacity stadionu jsou již obsazeny, takže sice nemusíte zoufat, vyprodáno ještě není, ale chcete-li získat vstupenky pro místa s lepším výhledem, měli byste si pospíšit! Pokladny stadionu U Nisy jsou otevřeny v tomto týdnu až do 18 hodin.