Ještědská odysea - Sportovní den Ještěd

02.06.2012 10:00

 

Ještědská odysea je místní nekomerční festival, jehož cílem je prezentovat různé kulturní žánry na jednom místě. Spolu s přidruženým sportovním dnem můžete dohromady na 4 stanovištích pod Ještědem zažít opravdu pestrý program.

Během Sportovního dne Ještěd na Vás čekají skateboardové závody, vystoupení živých kapel + DJs a mnohé sportovní aktivity, které jsou pro všechny návštěvníky zdarma. K vyzkoušení bude horolezecká stěna, lanová dráha, skákací boty, slackline nebo koloběžky. To vše se odehraje na centrálním parkovišti P2 od 12:00 – 18:00. Většina těchto aktivit zároveň poslouží pro místní děti z Hanychova jako náplň dětského dne.

Následující program se bude odehrávat na 3 stanovištích pod samotným Ještědem. Již od 14:00 budou spuštěny obě stanoviště „pod“ a „nad“ skokanskými můstky, kde se budou odehrávat nejrůznější workshopy a performance, divadelní představení, koncerty místních kapel, produkce místních DJs a další show. Od 21:30 odstartuje na dolním stanovišti lanovky u vleku F10 program letního kina.

ZAPOJTE SE

Program festivalu je po dohodě otevřen nápadům a prezentacím z řad široké veřejnosti. V případě, že máte zájem spolupracovat na tvorbě festivalu (nyní nebo v budoucnu), neváhejte nás kontaktovat na adrese kulturniklubsever@gmail.com.

UPOZORNĚNÍ

Rádi bychom upozornili všechny návštěvníky festivalu na to, že se bude s ohledem na místní obyvatele o půlnoci snižovat hlasitost hudební produkce, která skončí ve 4:00. Dále prosím berte na vědomí, že se nalézáte v přírodním parku, a tak tomu prosím přizpůsobte své chování. Po celou dobu festivalu bude platit, že za sesbírané a na bar donesené odpadky Vám bude nabídnuto příslušné občerstvení.

Příjemnou zábavu Vám přeje Kulturní Klub Sever o.s. a DrinkArt