Je vyprodáno! Poslední šance na lístky bude hodinu před zápasem

05.04.2012 14:36

Na utkání se Spartou je vyprodáno, poslední vstupenky dnes Slovan prodal na akci v OC Forum. Naši hráči zde dnes zvali příznivce do ochozů stadionu U Nisy.

V sobotu 7. dubna v 18 hodin bude mít ještě několik fanoušků šanci získat vstupenky na ligový šlágr. To totiž rezervační systém "vydá" nevyzvednuté vstupenky. Lze očekávat, že to bude několik desítek lístků.

Marketingová akce Slovanu se vydařila. Zúčastnila se jí drtivá většina fotbalistů, chyběli jen ti, kteří měli zdravotní potíže. V obchodním centru Forum se liberečtí fotbalisté příznivcům podepisovali, fotili se s nimi a rozdávali jim letáky s pozvánkou na fotbal. Vstupenky byly v prodeji ale jen hodinu. Pak už se hráči pouze podepisovali a fanoušci si mohli koupit suvenýry z fanshopu.

Nejčastější přání fotbalistů znělo "Přijďte nám udělat pořádnou atmosféru". Zápas FC Slovan Liberec vs. AC Sparta Praha začíná v sobotu 7. dubna v 19 hodin. Pokud ale chce vidět začátek utkání přijďte na stadion v předstihu. Pokud všichni fanoušci dorazí na poslední chvíli budou se tvořit u turniketů fronty.

Gambrinus liga, 24.kolo FC Slovan Liberec vs. AC Sparta Praha sobota 7.4., 19:00 stadion U Nisy