Taneční skupina Takt Liberec slavila medailová umístění v lize

05.11.2012 13:55

 

Taneční skupina Takt se pomalu ještě nevzpamatovala z účasti na mistrovství světa a již má za sebou další soutěž, ligu.

„A opět se slavilo medailové umístění. Celkem ve čtyřech případech. V Hip Hopu soutěžilo dueto juniorek Eliška Jansová a Bára Sýkorová a obsadilo 2. místo. S medailí a s malým napomenutím za zvedačky (jsou zakázané), se dostávají ze skupiny B do extraligy," sdělila šéfová Taktu Kateřina Štěpánková.

V Disco Dance v kategorii MINI (od 3 do 8 let) startovala Zuzka Bajerová, která ze 38 miňátek skončila na krásném semifinálovém 10. místě. Neoblíbenou bramboru si vytančila v dětech B Bára Čejchanová a finále si také vyzkoušela Josefínka Volfová, která skončila šestá.

V juniorské kategorii sólo skupiny B získala 1. místo Bára Sýkorová, která si nejspíš zachovala svou bojovnou náladu z Maďarska a sbírá medaili za medailí.

V juniorské kategorii sólo skupiny C bylo také finále. Terka Pidaničová získala 2. místo a v závěsu za ní na 4. místě skončila Bára Svatková.

Obrovskou radost měla v hlavní kategorii sólo B tanečnice Martina Rozkovcová, která startovala letos poprvé a hned stála na stupínku vítězů na tom nejvyšším. Jen o kousek jí uteklo medailové místo v duetu s Petrou Beníškovou, kde skončily na 4. místě. Bramborovu medaili za duo děti vytančila také Eliška Zálabská s Adélkou Smutnou.

zdroj: www.libereckydenik.cz