Na poháru v Lípě dominovali karatisté ze Slavie TU Liberec

25.10.2012 15:29

 

V České Lípě se konal turnaj v karate, na kterém mezi dominujícími kluby byla i liberecká Slavia TU, která se umístila v žebříčku na čtvrtém místě. Slavia TU tak získala celkem tři zlaté, tři stříbrné a tři bronzové.

 
 
 

Další velkým překvapením byla výhra velkého poháru, který byl pro nejlepšího závodníka turnaje, a ten patří Tomovi Dittrichovi.

„Ostatní závodníci se většinou umístili na pátých místech. Na tomto turnaji jsme si osvědčili nové tréninkové metody, které do budoucna povedou k ještě lepším výkonům než získávají karatisté doposud. Od minulého turnaje bylo u mnohých závoďáků vidět zlepšení a posun k lepšímu, ale je před námi stále mnoho práce před nadcházejícím prosincovým MČR," uvedl trenér Martin Rethy.

Výsledky Slavie TU KATA:3. Hájková Tereza, 3. Blín Ondřej, 5. Hajleková Kateřina, 5. Svobodová Eva, 5. Hajný Tomáš, 5. Petrementová Sabina.KUMITE:1. Dittrich Tom (vítěz poháru o nejlepšího závodníka turnaje), 2. Chudoba Fanda, 1. Šmakalová Anička, 2. Kočí Kuba, 2. Knoblochová Janča, 3. Taušová Viki, 1. Hájková Terka, 5. Čeřovský, 5. Vaynahy, 5. Boháč Vojta.

„Rádi bychom všem poděkovali za pěkné výkony, spolupráci, podporu a pomoc jak ze strany týmu, ale i rodičů," dodal Rethy.

zdroj: www.libereckydenik.cz