Petr Nedvěd odehrál parádní turnaj, ať se hokejem baví dál, říká Jech

22.05.2012 10:07

 

Fanoušci hokejového Liberce si kladou jednu zásadní otázku: bude v týmu pokračovat 40letý kapitán Petr Nedvěd? Na oficiální odpověď si však musejí ještě pár dní počkat. "Rozhodnutí je plně na Petrovi,“ říká liberecký manažer Ctibor Jech.

OSLAVENEC. Před utkáním Liberce s Vítkovicemi gratulovali domácímu Petru

Klub Nedvěda každopádně stáhl ze soupisky na internetu, protože mu skončila smlouva.

Jak to tedy s dalším Nedvědovým působením v Liberci je?
To je složitá otázka... S Petrem jsem se bavil i teď ve Stockolmu při mistrovství světa, ale nic konečného nepadlo. On nabídky z jiných klubů samozřejmě má a teď je zvažuje. Předpokládám, že se rozhodne do deseti nebo čtrnácti dnů.

Mluví se o tom, že má jít do Lva Praha, který bude hrát KHL. Existuje vůbec možnost, že v Liberci zůstane?
Jelikož rozhodnutí ještě nepadlo, tak předpokládám, že ano. O Petrově odchodu do KHL se samozřejmě mluví, ale musíme si počkat. Jsme rádi, že měl u nás sezonu, která mu dopomohla k možnosti zahrát si na mistrovství světa. Pokud bude náš klub alternativou pro Petrovo další působení, tak to bude z našeho pohledu jen dobře.

Co říkáte Nedvědovu vystoupení na světovém šampionátu?
Když na mistrovství světa do Skandinávie odjížděl, drželi jsme mu palce a jsem rád, že dovršil sezonu v takovém duchu, jak ji rozjel v klubu. Velice Petrovi gratuluji a přeji mu, že pro něj byl závěr sezony medailový a udržel si vysokou sportovní výkonnost. Odehrál parádní mistrovství světa. Kéž by zůstalzdravýa hokejem se dál bavil jako doposud.

 

Zdroj:https://liberec.idnes.cz/